Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ерлинг Холанд е напълно възстановен, готов е за Саутхемптън и Байерн

07 април 2023, 17:03 часа • 1573 прочитания

Голямата звезда на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е напълно възстановен от контузията в слабините, която го измъчваше в последно време. Това разкри мениджърът на „гражданите“ Хосеп Гуардиола. Испанският специалист сподели, че норвежецът ще е на линия за предстоящите мачове със Саутхемптън и Байерн Мюнхен.

Ерлинг Холанд получи контузия по време на мача с Брентфорд, която му попречи да вземе участие в европейските квалификации с националния тим на Норвегия, както и в дербито с Ливърпул. Сега обаче той е напълно готов и тренира наравно със своите съотборници в Сити.

Ерлинг Холанд

„Ерлинг тренира на пълни обороти последните два дни и е готов за мача. Байерн Мюнхен е последната ни грижа. Сега мислим само за Саутхямптън“, каза Пеп Гуардиола.

През този сезон Холанд се намира в страхотна форма, като има 37 мача за Манчестър Сити във всички турнири. В тях той е реализирал 42 гола, а също така има и 5 асистенции. „Гражданите“ гостуват на Саутхемптън утре, а във вторник приема Байерн Мюнхен в първи мач от 1/4-финалите на Шампионска лига.

Сити пък ще опита да изпревари Ливърпул за крило на Барселона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес