Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ефектът на доминото: Фулъм проваля сделка между Ливърпул и Байерн

31 август 2023, 18:00 часа • 6835 прочитания

Английският гранд Ливърпул има готовност да изпрати официална оферта към Байерн Мюнхен за полузащитника Райън Гравенберх, съобщава Фабрицио Романо. Баварците обаче първо трябва да дадат "зелена светлина" на мърсисайдци, преди да стартират официалните преговори.

Ливърпул иска Райън Гравенберх

Двата клуба са в контакт още от понеделник, но Байерн е поставил Ливърпул в изчаквателен режим, тъй като първо иска да подсигури заместник на Гравенберх. Самият футболист иска да се присъедини към състава на Юрген Клоп, но топката е в ръцете на ръководството.

Байерн няма да продаде Гравенберх без подсигурен заместник

Байерн иска за заместник на Гравенберх опорния халф на Фулъм Жоао Палиня, който вече каза "да" на баварците. И тук обаче има трансферен ребус, тъй като котиджърс също искат първо да си подсигурят заместник на Палиня, преди да го продадат на Байерн.

Ролята на Фулъм в сделката между Ливърпул и Байерн

Фабрицио Романо допълва, че ако Фулъм не намери заместник на Палиня, то трансферът по всяка вероятност ще пропадне. От това пък ще пострада и Ливърпул, тъй като Байерн няма да продаде Гравенберх без да се е сдобил с негов заместник.

Още трансферни новини четете в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес