Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов е аут от европейските турнири, световен шампион отново вбеси фенове (ВИДЕО)

18 април 2024, 23:59 часа • 3732 прочитания

Кирил Десподов и ПАОК приключиха участието си в Лигата на конференциите. На 1/4-финалите "двуглавите орли" загубиха от Брюж с общ резултат 0:3. На реванша в Гърция "черно-белите" отстъпиха с 0:2. И двете попадения за гостите реализира Феран Жутгла. Капитанът на българския национален отбор стартира като титуляр.

Десподов за малко да спечели дузпа за ПАОК

В 60-ата минута бившият състезател на Лудогорец бе замесен в ситуация за евентуална дузпа, тъй като бе съборен в наказателното поле на противника. ВАР обаче се намеси и заради засада по-рано в хода на нападението 11-метров наказателен удар нямаше. Десподов напусна игра в 71-вата минута.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: Реал Мадрид детронира Сити! "Белите" надделяха след дузпи в гладиаторската битка (ВИДЕО)

Дните до Евро

Астън Вила и Фиорентина са на 1/2-финал

Астън Вила и Фиорентина се класираха за полуфиналите в турнира. "Лъвовете" отстраниха френския Лил след 1:2 в редовното време и продълженията и 4:3 при дузпите при гостуването си в реванша. Първият мач бе завършил с победа 2:1 за английския състав.

Емилиано Мартинес отново дразни фенове, но блести за тима си

Световният шампион с Аржентина от Катар 2022 Емилиан Мартинес отново попадна под светлината на прожекторите заради скандал с феновете. Той провокира привържениците на домакините и получи втори жълт картон, но остана на терена, тъй като "футболист, който получи жълт картон по време на мача и при дузпите не бива изгонен с червен картон". Иначе стражът се превърна в герой за "виланите", спасявайки 11-метровия наказателен удар, изпълнен от Бенжамен Андре, за крайното 4:3.

Фиорентина победи в продълженията

Фиорентина елиминира чешкия Виктория Пилзен след успех с 2:0 в продълженията. Първата среща завърши 0:0, а в Италия Николас Гонсалес изведе "виолетовите" напред в 92-рата минута. Четвърт час по-късно Кристиано Бираги се разписа, за да оформи крайния резултат.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: Шампионски манталитет: Байерн Мюнхен спечели битката с Арсенал и продължава напред (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес