Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челси пак се издъни, Ливърпул обърна Уест Хем (ВИДЕО)

27 април 2023, 00:14 часа • 1915 прочитания

Челси продължава да се дъни. "Сините" записаха пета поредна загуба във всички турнири. Този път Брентфорд ги подчини в лондонското дерби от 33-тия кръг на Висшата лига. На "Стамфорд Бридж" Сесар Аспиликуета си отбеляза автогол през първата част, а точка на спора сложи Браян Мбеумо в заключителните минути на сблъсъка. Отборът на Франк Лампард се намира на 11-о място в класирането с 39 точки, докато "пчеличките" са девети с 47 пункта.

Ливърпул обърна Уест Хем

Ливърпул постигна ценен успех срещу Уест Хам на "Лондон Стейдиъм". Мърсисайдци изоставаха в резултата, но обърнаха и стигнаха до крайното 1:2. Лукас Пакета откри в 12-ата минута за "чуковете". Коди Гакпо и Жоел Матип реализираха за своя тим, за да може той да победи в трети пореден двубой. Селекцията на Юрген Клоп заема 6-ото място с 53 точки - на 6 пункта от топ 4. Тимът на Дейвид Мойс е 14-и.

ОЩЕ: Ливърпул ще има нов спортен директор, Клоп участва в преговорите

Нотингам Форест шокира Брайтън

Нотингам Форест изненада Брайтън на "Сити Граунд" и поднесе изненадата на кръга, надделявайки с 3:1. Бренан Джонсън пропусна дузпа за домакините, което позволи на Факундо Боунаноте да вкара първия си гол за "чайките". Паскал Грос обаче си отбеляза в собствената си врата и възстанови равенството. Данило направи пълен обрат, а Морган Гибс-Уайт не сбърка от бялата точка, за да оформи крайния резултат.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес