Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челси оглави класирането за момента

11 януари 2014, 16:50 часа • 13855 прочитания

Жозе Моуриньо и компания продължават доброто си представяне и за момента оглавиха класирането в Англия.

Лондонският тим успя да победи "Хъл Сити" с 2:0 като гост с попадения на Еден Азар в 56-та и Торес в 87-ма минути. Без много усилия "Челси" успя да стигне до успеха на "Кей Си Стейдиъм".

Първото полувреме бе равностойно, като единственото чисто положение се откри пред Оскар, но неговият силен удар от десетина метра бе спасен по страхотен начин от Макгрегър.

След почивката възпитаниците на Жозе Моуриньо натиснаха и това даде резултат в 56-та минута, когато Еден Азар преодоля няколко съперника и се разписа с точен изстрел от границата на наказателното поле.

"Сините" контролираха събитията и си осигуриха трите точки три минути преди края, след като Торес преодоля Алекс Брус и направи 2:0. С тази победа "Челси" събра 46 точки и измести поне временно "Арсенал" от първото място, информира БГНЕС.

Отборът на Арсен Венгер излиза в понеделник срещу "Астън Вила", а утре третият в класирането отбор на "Манчестър Сити" излиза за трите точки в сблъсък с "Нюкасъл", като при успех "гражданите" ще изместят "Челси" от първата позиция.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес