Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Български талант бележи за Ювентус в Италия (СНИМКА)

18 септември 2023, 16:15 часа • 1052 прочитания

Българският талант Марсел Бибишков продължава доброто си представяне в Италия. Бившият нападател на Пирин Благоевград се разписа при победата на Ювентус над Реджана с 2:0 в двубой от втория кръг на местното първенство до 17 години.

Бибишков се появи от скамейката, за да отбележи

„Бианконерите“ излязоха напред в резултата след 39 минути игра, когато точен бе Франческо Леоне. Бибишков започна от резервната скамейка, но се появи на терена в 70-ата минута на мястото на Клаудио Джардино, а 10 по-късно оформи крайното 2:0.

ОЩЕ: Страхотно: Роден талант се разписа от дузпа и спечели първи трофей с Ювентус (ВИДЕО)

Класирането

По този начин Ювентус се изкачи на седмото място във временното класиране с актив от 3 точки, след като в първия кръг загуби с 0:1 от Кремонезе. Реджана е на последната 13-а позиция с 0 точки и голова разлика -7.

Скандалът при преминаването на Бибишков в Ювентус

След трансфера на Бибишков-младши баща му Крум обвини ръководството на Пирин, че не е предложило на младия състезател професионален договор и допълни, че „орлетата“ са изпуснали 800 хиляди евро от преминаването на Марсел в Юве. Реакцията на родния клуб не закъсня и управителят на благоевградчани Атанас Дафинов пусна специална декларация по случая (подробности четете в линка).

Марсел Бибишков

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес