Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бой с камшик за Кристиано Роналдо: Иран набързо забрави за суров закон (ВИДЕО)

16 октомври 2023, 07:25 часа • 13788 прочитания

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо се размина с последствията от суров закон в Иран и няма да бъде наказан по него. Евентуално наказание за Роналдо предвиждаше 99 удара с камшик.

Защо Кристиано Роналдо беше застрашен?

По време на посещение в Техеран, футболистът се срещна с Фатима Хамами, която му подари няколко свои картини. В знак на благодарност Роналдо ѝ подари тениска с автограф, прегърна я и я целуна.

Още: Португалия и Белгия трепереха до последно, но се класираха за Евро 2024 (ВИДЕО)

Според иранското законодателство подобни действия могат да се считат за изневяра, особено ако лицата не са женени. Затова португалският футболист можеше да попадне "под ударите на закона"

"Ние категорично отхвърляме възможността за каквато и да е присъда срещу който и да е международен спортист в Иран. Трябва да се отбележи, че Кристиано Роналдо посети Иран на 18 и 19 септември, за да присъства на официален футболен мач и беше топло приет от хората и властите. Срещата му с Фатима Хамами беше високо оценен и се възхищаваше както от хората, така и от спортните власти на страната", отвърнаха от иранското посолство в Испания, предаде вестник "Марка".

Лоши новини за Кристиано Роналдо: Подновяват делото за изнасилване?

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес