Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш играч на Ливърпул матира звезден Юнайтед

01 февруари 2014, 19:15 часа • 15104 прочитания

Манчестър Юнайтед продължи с изключително разочароващото си представяне във Висшата лига през този сезон, след като загуби гостуването си на Стоук Сити с 1:2 в мач от 24-ия кръг на шампионата.

Феновете на "червените дяволи" имаха възможност да видят за първи път как Хуан Мата, Робин ван Перси и Уейн Рууни започват от първата минута заедно, но следобедът се оказа доста разочароващ за тях. Първото полувреме бе равностойно, като гостите владееха повече топката, но не успяваха да създават опасности пред Асмир Бегович. В 38-та минута Майкъл Карик отби далечен изстрел на Чарли Адам от фал и топката попадна във вратата за Де Хеа.

Само две минути след почивката Юнайтед се върнаха в мача, след като Ван Перси се разписа след асистенция на Мата. Пет минути по-късно "грънчарите" отново поведоха след нов далечен изстрел на Адам. До края възпитаниците на Дейвид Мойс се опитаха да стигнат до равенството, но пропуснаха доста положения и в крайна сметка могат да се окажат на девет точки от четвъртото място в края на седмицата.

Останалите резултати:

Кардиф - Норич 2:1

Евертън - Астън Вила 2:1

Фулъм - Саутхемптън 0:3

Хъл Сити - Тотнъм 1:1

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес