Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бесният Шави скочи на съдиите и Ла Лига: Това е срам (ВИДЕО)

14 август 2023, 13:18 часа • 1319 прочитания

Мениджърът на Барселона Шави остана много ядосан от фалстарта на каталунците на новия сезон в Ла Лига срещу Хетафе. Специалистът, който бе изгонен в 70-ата минута на срещата, съсипа от критики главния съдия на мача. "Лос кулес" имаха сериозни претенции за дузпа в самия край на сблъсъка, които не бяха уважени.

Мнението на Шави за мача с Хетафе

„Опитвахме се много усилено и заслужавахме да спечелим. Взехме само точка, но не мисля, че това е достатъчно. Но да не се вълнуваме толкова много. През миналия сезон също започнахме лошо, но нещата проработиха“, заяви Шави.

Какво каза Шави на съдията, за да бъде изгонен

„Съдията позволи ситуацията да ескалира. Казах му, че позволява прекалено много нарушения, и затова ме изгони. Не видях игра с ръка в последната атака. Също е срамота, че даде 20-минутно продължение. Правим се на глупаци, това е смешно“, заяви още той пред DAZN.

ОЩЕ: Има сделка: Неймар каза "не" на Барса и "да" на саудитските милиони!

"Абсолютен срам": Шави не спести критики

"Ако този мач е продукт на Ла Лига, това е абсолютен срам. Разбирам защо хората не гледат нашия футбол", заяви наставникът на Барса след двубоя. "Имахме среща със съдиите и първата промяна, която казаха, че ще направят, е, че ще разбират повече треньорите и напрежението, което чувстваме на терена. Но това не се случи и аз не го разбирам", допълни той.

Спорното положение в края на срещата

"Играта с ръка, дадена срещу Гави, беше измислена. Съдията ни коства мача и ще трябва да обясни решенията си. Те ни казаха на среща, че ще се отсъждат нарушения за ясна игра с ръка и тази на Гави не беше такава, но въпреки това я дадоха. Не разбирам" завърши Шави.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес