Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Балотели иска да е най-добрият нападател на Мондиал 2014

15 декември 2013, 00:10 часа • 22164 прочитания

Нападателят на „Милан“ и Националия отбор на Италия, Марио Балотели, иска да се докаже като най-добрият на своя пост по време на Световното първенство по футбол в Бразилия. 23-годишният Балотели, който до момента има 12 гола в 29 мача „скуадра адзура“, очаква много най-вече от себе си.

„Мондиала в Бразилия е идеалният момент за мен да се докажа като най-добрия. Световното първенство е събитието, на което искам да оставя следа. Най-добрите винаги се доказват на големи събития“, коментира „Супер Марио“.

Италия се падна в една група с Англия и Балотели определено вярва, че „скуадрата“ може да се справи с „трите лъва“. Той обаче не е толкова уверен за Уругвай, който също е в група D. Четвъртият тим е този на Коста Рика, с който явно другите ще си оправят головата разлика предвид смъртоносните сблъсъци между тях.

„Всичко, което искам да кажа е, че вярвам в по-доброто ни представяне спрямо това на Англия. В исторически план винаги сме били по-добри на големите форуми“, завършва коментара си Балотели.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес