Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Балак: Лампард постигна всичко с Челси, той е истинска легенда

03 юни 2014, 12:44 часа • 6082 прочитания

Михаел Балак се изказа доста ласкаво за бившия си съотборник в Челси Франк Лампард след като снощи англичанинът официално обяви, че напуска "синит" от Лондон след 13 години в клуба.

Двамата работеха съвместно в Челси в продължение на 4 сезона и яно Балак се чувства задължен да сподели какво е неговото мнение за най-резултатният халф в историята на Висшата лига.

„Той вече е на възраст, на която може да бъде по-спокоен. Постигна всичко с Челси и е легенда на клуба, както и за Англия. Сега просто трябва да помисли какво всъщност иска – дали да продължи на високо ниво и да търси нови успехи или да се наслаждава на живота“ коментира германецът.

„Не се съмнявам, че има достатъчно оферти и ще вземе най-доброто решение. Той обаче винаги ще бъде добре дошъл в Челси. Може би няма да е лошо за него да поиграе в чужбина, но съм убеден, че в бъдеще е много вероятно да се върне в лондонския клуб“ добави той.

Лампард не разкри къде ще отиде за в бъдеще, но мнозина предполагат, че той ще премине в американския ФК Ню Йорк Сити. В момента той се готви за световното първенство, а след по-малко от 3 седмици ще празнува 36-ия си рожден ден в Бразилия.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес