Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Байерн се умори от игричките на Тотнъм и „дръпна ръчната“ на сделката за Кейн

11 юли 2023, 16:23 часа • 3105 прочитания

Трансферната сага около преминаването на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн Мюнхен се проточи доста дълго и от баварския гранд са „дръпнали ръчната“ на сделката. Шефовете на германския гранд са се отказали да продължават преговорите за английския национал и са се насочили към други двама футболисти. Това обяви главният редактор на „Шпорт Билд“ Кристиан Фалк.

„Шпорите“ отхвърлиха вече две оферти за Кейн

Според информациите босовете на баварците са се изморили от постоянните преговори с Тотнъм и нежеланието на „шпорите“ да го продадат и поради тази причина са решили да не го взимат въобще това лято. Както е известно преди дни Байерн отправи втора оферта на стойност 80 милиона евро плюс бонуси за правата на Кейн, но президентът на Тотнъм Даниел Леви категорично отказа да се раздели с 29-годишния футболист.

Вариантите на Байерн

Душан Влахович

Шефовете на Байерн пък са взели решение да изчакат до следващото лято за привличането на Хари Кейн, тъй като тогава договорът му с Тотнъм ще е изтекъл и той ще акостира на „Алианц Арена“ без пари . Поради тази причина баварците са преценили, че е по-добре да вземат нападател под наем до края на кампанията. Германският хегемон има два варианта – единият е да вземат Хулиан Алварес от Манчестър Сити, а вторият е Душан Влахович от Ювентус.

Самият Кейн пък вече е договорил личните си условия с Байерн.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес