Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Байерн отказал оферта за Павар

08 февруари 2023, 13:37 часа • 1111 прочитания

Байерн Мюнхен е отхвърлил оферта за крайния защитник на тима Бенжамен Павар. Това разкри спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич. Той призна, че предложението за френския национал е било много привлекателно от финансова гледна точка, но ръководството на клуба е решило да задържи играча.

Както е известно напоследък в Германия се заговори, че в Байерн не са доволни от представянето на Павар до момента и му търсят нов отбор, където да продължи кариерата си. Сега обаче става ясно, че ситуацията не е точно такава, тъй като баварците не желаят да го продават, а той да продължи да носи екипа на германския гранд.

Хасан Салихамиджич

„Получихме оферта за закупуването на Бенжамен Павар. То бе привлекателно от финансова гледна точка, но ние не искаме да го пускаме. Спортният аспект винаги е на първо място“, каза Салихамиджич пред германския вестник „Билд“.

Бенжамен Павар пристигна на „Алианц Арена“ през лятото на 2019-та от Щутгарт. Тогава баварците платиха 35 милиона евро за правата му. До момента 26-годишният футболист е изиграл 144 мача за Байерн, в които се е отчел с 9 гола и е направил 12 асистенции. Той има договор с клуба до лятото на 2024-та.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес