Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ас на Ман Юнайтед допуска, че "дяволите" могат да станат шампиони

16 януари 2023, 17:32 часа • 1768 прочитания

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан допуска, че "червените дяволи" могат да станат шампиони във Висшата лига. Тимът успя да обърне градския си съперник Манчестър Сити в последния кръг и да спечели ценни три точки в надпреварата за титлата, в която води Арсенал.

Понастоящем Юнайтед заема четвъртото място с 38 точки, като изостава на девет пункта зад лидера Арсенал. Победата над Сити обаче върна надеждите на отбора, че може да се бори за шампионската титла, а Варан смята, че до края на сезона може де се случи всичко.

Рафаел Варан

„Всичко е възможно. Нека просто мисли мач за мач. Все още ни предстои да извървим дълъг път и ще бъде много трудно. Всеки мач е много динамичен и изисква огромни физически усилия“, коментира Варан пред ESPN.

„Ситуацията е подобна на тази в големите срещи от Шампионската лига, но във всеки двубой. Темпото е много високо. Футболистите трябва да са много добре подготвени физически. Знаем колко е трудно, но ние сме силни“, каза още Варан.

Изказването на Варан обаче е в контраст с това на наставника Ерик тен Хаг, който само преди дни "отписа" Манчестър Юнайтед за титлата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес