Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антов изгледа от пейката чудна победа на Монца в Милано (ВИДЕО)

15 април 2023, 23:39 часа • 1618 прочитания

Българският национал Валентин Антов остана резерва при фантастична победа на неговия тим Монца над Интер с минималното 0:1 като гост в мач от 30-ия кръг на Серия А. Съотборниците на Антов успяха да се преборят за победата на "Джузепе Меаца" с гол в заключителните минути на мача.

Наставникът Рафаеле Паладино отново не заложи на Антов сред стартовите 11, а също така не го и използва като резерва, макар и да направи пет смени в мача. Интер пък изглеждаше, че е на вълна "Шампионска лига", тъй като след четири дни се изправя в 1/4-финален мач-реванш срещу Бенфика.

ОЩЕ: Наполи се издъни срещу борещ се за оцеляване (ВИДЕО)

Победното попадение отбеляза друг защитник на Монца - Лука Калдирола. Така отборът на Силвио Берлускони нанесе четвърта загуба на Интер в последните пет мача на отбора в Серия А. В същото време тимът прекъсна своя негативна серия от четири мача без победа, за да се изкачи до 12-о място, изпреварвайки Сасуоло.

Интер от своя страна остава на пета позиция с 51 точки - на две точки зад третия и четвъртия Рома и Милан, който също сбърка (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес