Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антонио Конте: Думата "страх" не е част от речника ни

01 май 2014, 15:59 часа • 7503 прочитания

Треньорът на Ювентус Антонио Конте е напълно уверен, че днес неговият отбор ще успее да заличи пасива от гол срещу Бенфика и да се класира за финала на Лига Европа.

В първия мач, игран в Лисабон, торинци загубиха с 1:2 и днес ще трябва да търсят попадения във вратата на противника, за да се класират за финалния двубой.

"Ние знаем какво трябва да направим. Изпълнен съм с увереност. Знаем, че целият "Ювентус Стейдиъм" ще бъде зад нас във вечерта на мача" - заяви специалистът на пресконференцията преди сблъсъка.

"Думата "страх" не е част от речника ни. Знаем, че напълно заслужено сме на 1/2-финал в момента. Това е вълнуващ момент за всички нас".

"Аз не определям мачовете от гледна точка на важността им. Ние имаме цел да спечелим всяка една среща и напълно сме се отдали на този ангажимент".

"Бенфика игра предимно на контраатака в първия мач и ние трябва да внимаваме на реванша, за да не го правят отново . Знаем, че срещу нас има един много силен отбор".

"За Видал ще решавам преди мача, дали да бъде титуляр или не. Той обаче вече тренира с нас" - подчерта още треньорът на торинци.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес