Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Английски национал прие "навътре" виц на Рой Ходжсън

17 октомври 2013, 10:16 часа • 81208 прочитания

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън побърза да се извини, след като предизвика доста критики към себе си заради странната шега за маймуната в Космоса, от която английският национал Андрос Таузенд се почувства обиден, предаде БГНЕС.

Ходжсън разказал вица на полувремето между Англия и Полша, с който се опита да накара Крис Смолинг да подава повече топката на Таузенд. Играчът обаче остана шокиран, тъй като реши, че това е расистка обида към него.

"Бих искал да се извиня, ако съм обидил някой с шегата, която казах на полувремето. Нямах никакво намерение да засегна някого или да кажа нещо неподходящо. Казах го на Андрос в съблекалнята. Отново говорих с него в сряда. Той каза, че е разбрал какво имам предвид", каза Ходжсън.

Ето и самият виц, който така разбуни духовете на Албиона: "От НАСА решили най-сетне да изпратят човек в Космоса, след като досега изпращали само маймуни. Изстреляли ракетата с човек и маймуна в нея. По интеркома диспечерите казвали – "Маймуно, запали двигателите. Маймуно провери нивото на горивото. Маймуно, провери жизнените показатели на човека. Накрая на космонавта му писнало и попитал: "Аз кога ще направя нещо?" От НАСА отговорили: "След 15 минути нахрани маймуната".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес