Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Англия играе страхлив футбол! Рано ще си стегнат багажчето на Евро 2024" (ВИДЕО)

14 юни 2024, 11:31 часа • 3633 прочитания

Англия играе страхлив футбол за единиците, които има - и това ще им изяде главата и на Евро 2024. Това смята главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев, според когото основната причина за неуспехите на "трите лъва" се казва Гарет Саутгейт. Спортният журналист вярва, че въпреки леката си програма, Англия може рано-рано да напусне турнира.

"Гарет Саутгейт е страхливец"

"Англичаните играят отвратително страхлив футбол за футболистите, които имат. Гарет Саутгейт... не искам да казвам директно, че е некадърник, но е страхливец. Той е страхливец. Предава това на играчите", каза Иво Вецев в спортното предаване за Евро 2024 в "Студио Actualno".

ОЩЕ: Без повече извинения! Англия очаква първа европейска титла

Гарет Саутгейт

Странните решения на Саутгейт

"Тази година Магуайър го няма, а за Англия играе феноменално - без ирония. Липсва най-добрият играч на Англия в последните години - Рахим Стърлинг. Липсва Маркъс Рашфорд. Ще играят с почти изцяло обновена защита. Трент все още не се знае на каква позиция ще играе и дали изобщо ще бъде титуляр, което за мен е абсурдно", каза още той.

Въпреки леката програма: Англия излита рано-рано от Евро 2024?

"Англия е в една от по-слабите групи, както бе на Европейското преди 3 години. Пътят до полуфинала им е изцяло открит. Хари Кейн е на 90% фаворит да стане голмайстор, но пък според мен ще стане някоя изненада и англичаните рано-рано ще си стегнат багажчето и ще си бягат. И трябва да спрем да говорим за тях за фаворит, докато нямат адекватен селекционер", завърши Вецев.

Цялото спортно предаване за Евро 2024 с прогнози за първите 7 мача от турнира може да гледате във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес