Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Англия, фаворит №1 на Европейското, бави времето срещу Сърбия... СРАМ!" (ВИДЕО)

17 юни 2024, 20:52 часа • 3441 прочитания

Англия трябва да се срамува от начина, по който изглеждаше срещу Сърбия в първия си мач на ЕВРО 2024. Това смята главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев. Той отново подчерта мнението си, че Гарет Саутгейт е страхливец - и добави, че за него селекционерът на Англия е най-слабият треньор на това европейско първенство.

"Тиранозавърът", който бавеше времето за Англия срещу Сърбия

"Джордан Пикфорд, човекът с тиранозавърски ръце, отива след всеки аут 10 метра напред, за да бави времето. Вратарят на Англия... Англия е фаворит номер 1 на европейското и на всеки голям шампионат. Този отбор да изглежда по този начин срещу селекция, която не може да бие България в два мача, е абсолютен срам", започна Иво Вецев.

ОЩЕ: Вертикалният футбол на Испания и проблемът "Дешан": Анализи и нови прогнози за ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Джордан Пикфорд

Гарет Саутгейт не позволява на Англия да играе футбол

"Трябва да се срамува най-вече Гарет Саутгейт, защото той пусна четирима защитници, на които им бе забранено да минават централната линия, включително Трипиър и Уокър. Единственото хубаво нещо бяха Джуд Белингам и Трент Александър-Арнолд, като дори Трент беше фиксиран в една позиция и нямаше право да я напуска."

"Единствено Белингам имаше по-свободна позиция, но защо такава роля не получи Фил Фодън, който през целия сезон играе зад нападателя? Няма никаква причина тази Англия да се мъчи срещу отбор като Сърбия, на който треньорът им слаб, футболистите им не са във форма. Англичаните са с най-лесен път до 1/2-финалите, но няма да достигнат до там, защото са страхливи. А Гарет Саутгейт е най-слабият треньор на Европейското първенство", завърши Иво Вецев.

Какво още казаха спортните редактори за представянето на Англия на старта на ЕВРО 2024 - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес