Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алегри е побелял с няколко косъма по време на снощната среща

12 декември 2013, 17:27 часа • 13503 прочитания

Наставникът на "Милан", Масимилиано Алегри, е бил под нечовешко напрежение по време на двубоя между неговия тим и "Аякс" за второто място в групата и продължаването напред в Шампионска лига.

Италианският колос успя да се докопа с неистови мъки до точката, която им гарантира следващата фаза. Всичко това се случи след директен червен картон за капитана на отбора Рикардо Монтоливо. Халфът влезе брутално в глезена на Кристиян Поулсен, като го настъпи така, че за малко да му счупи крака. Логично Хауърд Уеб изгони Монтоливо и домакините останаха с човек по-малко цели 70 минути преди края на мача.

„Не ни бе лесно да играем с 10 човека срещу "Аякс". За нас е от изключително значение, че успяхме да се класираме за следващата фаза на турнира. Кристиан Абиати се справи отлично. Момчетата спазиха дисциплина и играха много добре. Марио Балотели се показа като истински лидер на този отбор. Монтоливо извърши грубо нарушение, но той не е такъв футболист. Съдията взе правилно решение, а за нас бе трудно да играем с 10 човека повече от час. Рами и Хонда са добри футболисти, които ще ни помогнат”, коментира Масимилиано Алегри след инфарктната среща, цитиран от football24.bg.

 

 

 

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес