Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ал Насър взе решение за бъдещето на Кристиано Роналдо

30 септември 2024, 11:00 часа • 923 прочитания

Откакто пристигна в Саудитска Арабия, Кристиано Роналдо държи всички да разберат, че е харесал престоя си от година и половина в Близкия изток. А сега 39-годишният нападател води преговори за удължаване на договора си с Ал Насър, въпреки че клубът се намира на трето място в Саудитската професионална лига, на четири точки зад съперника си и действащ шампион Ал Хилал.

Ал Насър преговаря с Роналдо за удължаване на договора му 

Ако Роналдо подпише нов договор с Ал Насър, той ще осигури бъдещето си в клуба, тъй като настоящият му договор изтича през юни следващата година. Това ще запази мечтата му да участва на следващото Световно първенство, което ще се проведе в САЩ след две години. Ако това се случи, той ще добави пореден исторически рекорд на името си, ставайки първият футболист с участие на шест различни Мондиала.

Роналдо иска да играе поне до Мондиал 2026

Според журналиста Николо Скира Ал Насър вече е започнал преговори за подновяване на договора с Роналдо, за да избегне загубата му като свободен агент в края на сезона. Роналдо също така даде да се разбере, че иска да стане първият играч, участвал на шест световни първенства.

Кристиано Роналдо

В петък Роналдо вкара шестия си гол за сезона, за да помогне на своя отбор да победи Ал Уехда в Саудитската професионална лига. Той ще се завърне в игра в понеделник вечер, когато тимът на Стефано Пиоли приема Ал Раян в Шампионската лига на АФК. 

Преди известно време самият Роналдо разкри отбора, в който ще сложи край на своята кариера.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес