Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Агуеро разкри къде ще играе, след като приключи със Сити

10 март 2016, 13:50 часа • 3774 прочитания

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро възнамерява да се върне в родния си клуб Индипендиенте. Това ще се случи през 2019 година.

Агуеро, който се присъедини към английския клуб през 2011 година, през август 2014-а подписа нов петгодишен контракт с "гражданите", но не възнамерява повече да преподписва с клуба, въпреки че имаше разговори за продължаването му с един сезон.

"През последните няколко месеца много се говори за нов контракт, но аз не обръщам внимание на това. Аз категорично реших, че когато моят контракт изтече, ще отида в Индипендиенте", заяви Агуеро пред радио "Independient en la Uno".

"В клуба винаги са се отнасяли отлично към мен и винаги са казвали, че ще разгледат възможността за мой трансфер, ако има предложения. Но в какъв европейски клуб да отида? Не, когато свърши моят контракт с "гражданите", ще играя за Индепендиенте. Направо от Манчестър в Авелянеда", сподели звездата.

"Не искам да се прибирам вкъщи, когато ще бъда твърде стар. Ще се върна в клуба на моето сърце, когато съм на 31", завърши Агуеро.

В състава на Индепендиенте нападателят стана най-младия играч, дебютирал в аржентинското първенство. Той направи това на 15 г. и 35 дни, подобрявайки рекорда на Диего Марадона (15 г. и 355 дни). Няколко дни преди осемнадесетия си рожден ден Агуеро премина в Атлетико (Мадрид).

Още футболни новини четете в Sportlive.bg

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес