Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Агентът на Меси разкри бъдещето му

09 май 2023, 23:14 часа • 1648 прочитания

Бащата и агент на Лионел Меси - Хорхе, отново се намеси в дебатите за бъдещето на сина си. С публикация в социалните мрежи Меси-старши отрече всякакви договорки на Лео за трансфер през следващото лято към този момент. По-рано днес във френските медии излезе информация, че звездата на ПСЖ има споразумение с Ал Хилал за многомилионен договор.

ПРЕДИ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА: Възмутен: Бащата на Меси опроверга три лъжи за сина си

Аржентинският нападател е с изтичащ контракт в края на този сезон с парижани и все още не е ясно къде ще продължи кариерата си. Преди дни той посети Саудитска Арабия поради посланическа дейност, без да е получил разрешение от клуба си. Това разгневи ръководството на "Парк де Пренс", което го извади от състава, но вчера Меси се завърна към тренировки с отбора.

Напоследък се появиха много публикации в медиите относно бъдещето на 7-кратния носител на Златната топка. Смята се, че вероятността той да остане в редиците на френския шампион е сравнително малка. Все пак Хорхе Меси сподели в Instagram обяснение, че неговият син няма разбирателство с нито един отбор преди края на сезона. Също така той определи новините за Ал Хилал като „фалшиви“.

ОЩЕ: Фабрицио Романо потвърди: Лионел Меси със сигурност напуска ПСЖ

"Струва ми се липса на уважение от страна на медиите, които съзнателно и умишлено заблуждават, без да предоставят никакви доказателства за твърденията си и искат да превърнат всеки злонамерен слух в новина или някой режисира в полза на техните интереси", се казва още в изявлението за бъдещето на Лео Меси.

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес