Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

90 минути не стигнаха на Роналдо да вкара на опашкар в дебюта си за Ал Насър (ВИДЕО)

23 януари 2023, 12:11 часа • 3038 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи своя официален дебют за саудитския Ал Насър при победата над Ал Етифак с минималното 1:0 в неделя вечер. Португалецът игра цял мач за новия си отбор, но не успя да се разпише.

Роналдо без гол, но с ключова роля за победата на Ал Насър

Ал Етифак е в средата на класирането, но успя да затрудни максимално отбора на Ал Насър, който пък е големият фаворит за титлата в първенството на Саудитска Арабия. Мениджърът на Ал Насър Руди Гарсия обаче е категоричен, че Роналдо е имал ключова роля за победата, макар и да е успял да се разпише.

Кристиано Роналдо

Умората от мача с ПСЖ си каза думата 

"Положително допълнение към отбора е, когато имаш футболист като Роналдо. Абсолютно винаги ангажира защитниците и това ни помогна да вкараме гол", каза Гарсия. И добави, че Роналдо все пак е играл и в демонстративния мач срещу ПСЖ и не е бил напълно възстановен.

"Не бива да забравяме, че той участва в демонстративния мач срещу Пари Сен Жермен и не успя да получи достатъчно почивка. Но дори и с присъствието на Роналдо в състава, не е лесно да се печелят мачовете в саудитската лига, заради силата на другите противници", каза Руди Гарсия.

Роналдо игра с капитанската лента на ръката си още в дебюта си, а подробен репортаж за представянето на португалеца четете в SportLive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес