Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Взел я за сейф: Руснак с автомат поиска от украинка кода за печката

14 ноември 2022, 10:11 часа • 13236 прочитания

В едно от освободените селища в южната част на Украйна руски нашественик нахлул с автомат в дома на местна жителка и поискал кода от мултикукъра й, уверен, че става въпрос за сейф. Това разказа самата жена във видео, публикувано от телеграм канала "Одесса. Официально".

Тя споделя, че в жилището й окупаторът първо се изненадал много от огромния гардероб. "Идва у нас руски войник: мършав такъв, нещастен, намусен. Влиза в дрешника, отваря вратата, а в това време другата врата на гардероба се затваря. Той казва: "Ехаа!", разказва жената.

След това войникът влязъл в кухнята и взел мултикукъра за сейф. "Кажи кода! Казвай кода за сейфа!", наредил той на жената. "А аз не разбирам какво иска той ...  Накрая разбрах, че говори за мултикукъра и му обяснявам: "Но това е печка, разбирате ли?"

ОЩЕ: Щети за 270 млн. долара: В Херсон руснаците са разграбили най-голямата в Европа птицеферма (ВИДЕО) 

По-рано бе съобщено, че изтегляйки се от Херсонска област, руските окупатори са се опитали да откраднат и детски влак. Видео с тегленото на буксир влакче между колоните автомобили бе публикувано в Twitter (по-долу в текста).

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес