Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Италия се вълнуват дали Берлускони ще става баща на 77 години

25 април 2014, 11:20 часа • 11744 прочитания

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е бил забелязан от папараци заедно с 29-годишната си приятелка Франческа Паскале да пазарува в магазин за бебешки дрешки.

Според седмичника „Оджи” Паскале била облечена в типично за жени в начална бременност облекло. Цитиран е и въпрос, който тя е отправила с многозначителен жест към продавачка в магазина: "Личи ли, че съм бременна?", информира bTV.

Още преди месец в Италия гръмна новината, че приятелката на Берлускони е бременна. А материалът в „Оджи” съвпада с публикуването в испанското издание на списание "Венити феър" интервю с дъщерята на Силвио - Барбара Берлускони, в което тя опровергава намеренията на баща си да се жени за трети път.

"Не се меся в неговия личен живот. Тази връзка си е негова работа, но ми се струва невероятно да има желание отново да се жени," казала дъщерята на бившия премиер и лидер на партията "Форца Италия", който сега изтърпява под формата на обществено полезен труд при максимално облекчени условия присъда от четири години затвор за данъчни измами в особено голям размер.

Според мнозина обаче информациите, че Берлускони ще става баща на 77 години са предизборен трик преди надпреварата за Европейския парламент.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес