Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украинските партизани в акция: За малко онлайн ласки руски войник подпали склад с боеприпаси

26 юли 2024, 10:22 часа • 2668 прочитания

Колко безкрайно нужни са мобилните телефони на руските войници на фронта стана ясно от нова успешна акция на украинските партизани от "Атеш". Явно съвсем не е случайна съпротивата в редиците на руските военни срещу приетия тези дни в Русия закон телефоните да бъдат забранени "в зоната на бойните действия". Руските военни кореспонденти убеждават усилено откакто бе одобрен законът колко важни са те за комуникацията, но ... изглежда вършат чудесна работа и за други цели.

От съпротивителното движение "Атеш" именно чрез онлайн удоволствия през мобилния му телефон са убедили руски войник да взриви склад с боеприпаси.

Още: Държавната дума одобри изпращането на руски военни в карцер за използване на смартфони на фронта

В окупираното село Гранитне в Донецка област руските войници скучаят и си мечтаят за малко женско внимание, пишат партизаните в Telegram. Така че те не се затруднили особено да осигурят малко удоволствия за зажаднелия за ласки войник и му дали възможност после и да се похвали сред колегите. В замяна той нямал особени угризения да драсне клечката на склада с боеприпаси, който руснаците си направили в една от крайните къщи в селото.

Партизаните дават и координатите на мястото, за да улеснят OSINT анализаторите, които проверяват сателитните изображения, тъй като поради "очевидни съображения за сигурност" не могат самите те да предоставят снимки.

Още: В Държавната дума обмислят да забранят филми за "щастливи мъже" без жена и деца: Съмнителни са!

"Ще бъде тъжно, ако отнемат телефоните на руснаците на първа линия. Защото любовта им към малко внимание от страна на украинките прави много полезни неща", пишат партизаните.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес