Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украински воин помага на котка да роди под обстрелите в окопа (ВИДЕО)

12 януари 2023, 15:11 часа • 4058 прочитания

В социалните мрежи се появи трогателно видео, в което украински войник разказва как в окопа, под обстрелите, е помогнал на котка да роди своите малки. Видеото боецът с псевдоним alex_rezhisser е публикувал в своя TikTok.

 

Междувременно Държавната гранична служба на Украйна съобщи в профила си във Facebook, че френски графити художник е създал в Лвов фреска по станалата известна снимка на фотографа на Асошиейтед прес Андрий Андриенко "Ще чакам вечно...". На снимката фотографът е запечатил момента на раздялата на граничаря Виталий с неговата любима Албина на гарата в Краматорск. Сега графитът по кадъра е сътворен от френския уличен артист Кристиан Геми, известен като C215.

От държавната гранична служба разказва и как се е развила по-нататък съдбата на влюбената двойка: Виталий и в момента продължава да служи в Краматорския отряд, а Албина след известен престой в Полша, не е издържала на дългата раздяла и се е върнала обратно в Украйна. Двамата са се оженили през април, а бракът им е удостоверен онлайн от началника на граничния отряд. 

фейсбук

фейсбук

 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес