Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този лош, лош Запад: YouTube блокира канала на Никита Михалков (СНИМКА)

24 януари 2024, 16:00 часа • 3398 прочитания

YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков - БесогонTV, предаде ТАСС. При опит да се отвори каналът, сайтът показва съобщение, че тази страница не е достъпна. 

Народният артист на Руската федерация и председател на Съюза на кинематографистите заяви, че е бил готов сам да блокира своя канал в YouTube, тъй като отдавна го е прехвърлил на руски канали.

Снимка: Срийншот/YouTube

Още: Никита Михалков открил пророческа статия за бъдещето на Русия във вестник от 1908 г.

Какъв е коментарът на Никита Михалков

Ето какво написа режисьорът в официалния си телеграм канал "Бесогон: 

"Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV. Като се има предвид колко остри, неудобни и дори страшни за колективния Запад бяха темите, които повдигахме в излъчванията си в продължение на много години, изненадващо е, че успяхме да оцелеем в този YouTube така дълго". Режисьорът припомни още, че повече от година е със санкции. 

"Ние, разбира се, се подготвихме за такива конвулсии на Запада. И сме готови. Ако мислят по този начин да удушат истината, няма да успеят - всичко, което се опитват да потиснат, накрая звучи по-силно. Ще продължа да казвам истината, моята истина, която мога и да не знам, но определено търся." 

Още: Пошла пропаганда: Никита Михалков откри буквата Z в руска църква и изпадна в екстаз (ВИДЕО)

Проектът Besogon TV е създаден през март 2011 г. във формат на видео блог. Във видеоклиповете си режисьорът отговаря на въпроси на зрителите и обсъжда актуални теми. Впоследствие програмите на Besogon TV бяха излъчвани по телевизионния канал Rossiya-24, пише Fakti.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес