Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рускинята оставила бебето си на турско летище не знаела, че е бременна, родила в тоалетната (18+ СНИМКИ)

16 октомври 2024, 11:44 часа • 891 прочитания

18-годишна руска туристка Катя забременяла по време на новогодишните празници от своя приятел студент, но не подозирала, че носи дете заради наднорменото си тегло.

Неочакван край

През октомври тя отива на почивка в Турция с майка си и на връщане усеща болки в корема. Отишла в тоалетната, където ражда момиченце. 

Още: Рускиня остави бебето си в тоалетната на летище

Майката е учител

По предварителна информация именно майката посъветвала дъщеря си да изхвърли внучката в тоалетната. Майката работи като учител. 

По информация на телеграм-канала SHOT 18-годишната Катя живее в Подмосковието, учи в колеж. Майка ѝ работи като учител по ритмика и има педагогически стаж. Бащата на детето също е студент. Двойката се срещала известно време, момчето дори се запознало с родителите на момичето. 

Неподозирали за бременността 

Още: Откриха майката на изоставеното в Айтос бебе

И Катя и майка й твърдят, че узнали за бременността едва на летището, когато се връщали в Москва. Момичето било пълно и никой не забелязал корема ѝ. И двете не са планирали да се занимават с детето и просто решили да се избавят от него. Бебето е открито от чистачка, информира телеграм-каналът SHOT (линкът води към снимки, които биха могли да разстроят хора с по-чувствителна психика).

Внезапно бащинство

Студентът също е изненадан от внезапното си бащинство. Според близки и двете семейства са "прилични" и биха могли да възпитат момиченцето. Никой не разбира защо бебето е изхвърлено в тоалетна за хора с увреждания. 

Затвор

Още: Пореден случай: Новородено момченце е изоставено в Айтос

Сега Катя и майка ѝ са в ареста в Турция. Родилката я грози до една година затвор и дори обвинение за опит за убийство. В този случай майката може да получи четири години затвор. 

Бебето

Новороденото момиченце се намира в болница. За щастие то не е сериозно пострадало.

Задържаха жената, оставила бебето си до контейнер за боклук

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес