Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руски източник: Алла Пугачова отрязала жестоко Путин на рождения му ден

07 октомври 2023, 09:41 часа • 15652 прочитания

"Определено ще се върна в Русия. Просто не съм сигурна, че вие и вашият Путин още ще сте там". С тези думи световноизвестната руска певица Алла Пугачова е отрязала опита на Сергей Кириенко, един от най-близките съветници на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин, да я накара да помогне на екипа на Путин за предстоящите президентски избори в Русия (март, 2024 година).

Краят на една ера: Алла Пугачова вече няма нищо общо с Русия

Твърдението, че певицата е реагирала така, излезе в руския телеграм канал "Кремлевская табакерка", който е с репутация на близък до кухнята на Кремъл. Каналът цитира два свои източника, че Кириенко е пробвал отново да привлече Пугачова като лице на кампанията на Путин, обещавайки ѝ пари и облаги. Освен това той е молил певицата, за която за последно се знае, че живее в Израел, да отправи поздрав за 71-вия рожден ден на руския диктатор, който е днес (7 октомври).

Отговорът на Пугачова обаче е недвусмислен – докато има война, никого няма да поздравява. Путин разбрал за него и бил сериозно разстроен и ядосан, твърди "Кремлевская табакерка".

Още: В Русия проверяват финансира ли Алла Пугачова украинската армия

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес