Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радетел за традиционните ценности в Русия: Да преспя със сестра си? Няма проблем, ако мога да изкарам милиард (ВИДЕО)

01 август 2024, 17:54 часа • 2319 прочитания

"Имах сестра. Красавица. И всички искаха да преспят с нея. И аз си помислих - а защо те да спят с нея като мога аз да преспя." Тези показателни думи са на руския общественик и активист Василий Якеменко, близък до Кремъл. Той не е случаен човек, а е направил нелоша политическа кариера - през 2007-2008 г. е ръководител на Държавния комитет по въпросите на младежта, след това между 2008 и 2012 г. е начело и на Федералната агенция по въпросите на младежта. Бил е началник на отдела за връзки с обществените организации към администрацията на Владимир Путин. А освен това е един от основателите на младежкото антифашистко движение "Наши", както и на друга младежка организация в Русия - "Вървим заедно".

Пред огромна аудитория в ефир този човек дава съвети как да бъдеш предприемчив, как да спечелиш един милиард и как не бива да имаш никакви скрупули. Всичко това трудно се връзва с прокламациите на Кремъл за защитата на "традиционните ценности". На думите му обърна внимание украинският политически наблюдател, журналистът Денис Казански, публикувайки видео от телевизионно участие на Якеменко в Русия.

Още: Руснаците се жалват, че нямат вече YouTube. Песков: На моя телефон си имам

Ето какво казва във видеото Якеменко:

"Имах сестра. Красавица. И всички искаха да я чук..т. И аз си помислих - интересно, а защо те да я чук..т като мога аз да я чук..м.

Сега ви задавам въпрос: Прибирате се вкъщи, на 16 години сте, имате сестра. Така е станало, че сте в едно легло с нея. Питам ви - вие сега с жена ли лежите в леглото или със сестра си?"

Отговор на журналиста: "Със сестра си."

Още: В Държавната дума обмислят да забранят филми за "щастливи мъже" без жена и деца: Съмнителни са!

След този отговор Якеменко продължава:

"Ето, вие никога няма да спечелите един милиард. Защо? Защото между реалността т.е. жената, която лежи до вас и излъчва топлина, и идеята, че нещо е табу, прикрито под думата "сестра", вие избирате думата "сестра".

Така че когато ви предложат да изкарате един милиард, вие ще намерите хиляда причини да не го правите. Защо? Защото ще решите, че хората заради вас ще загубят пари. Ами майната им на хората."

Още: Традиционни руски ценности: Сатанинско шоу се проведе в Москва насред Великденските пости (ВИДЕО 18+)

Впрочем Денис Казански добавя и друго - оказва се, че не само Василий Якеменко е пропутински активист, но и неговият брат Борис Якеменко, който "работи като пропагандист в канала "Соловьов Live" и призовава руснаците да отиват и да умират във войната в Украйна за православието, отечеството и паметта на своите деди".

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес