Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принцесата на Норвегия се сгоди за шаман (СНИМКИ)

15 юни 2022, 11:25 часа • 2937 прочитания

Принцесата н Норвегия Марта-Луиз се сгоди за шамана Дурек Верет. Двойката е получила благословията от бащата на принцесата.

"Принцеса Марта-Луиз е любовта на живота ми. Тя вижда всичките ми стрни, а аз - нейните", написа Верет по повод събитието.

47-годишният Дурек Верет живее в Лос-Анджелис и предлага на клиентите си избавление от болести, токсини и зли духове. Верет твърди, че към услугите му са прибягвали такива личности, като актрисата Гуинет Полтроу.

Той може във всеки един момент да запее, да премине на несъществуващ език, да "включи магнетичната си енергия". По думите му той е проводник и чрез него говорят древни наставници. 

Известните личности се интересуват не само от съветите и духовното им извисяване. "Понякога идват на сеансите ми, събличат се и молят за секс. Без значение мъже или жени, но това са хора с име и казват, че винаги са мечтали за секс с шаман", споделя шаманът в интервю за Vanity Fair. 

Влюбената двойка. Снимка: Getty images

Бизнесът на Верет е сериозен, той има мениджъри, говорител, юрист, ПР и други специалисти, които работят за него. 

50-годишната принцеса има диплома за психотерапевт, а в родината си е известна с "ангелското си училище." То е открито през 2007 година, за да учи децата да се включат в "света на ангелите". През по-голямата част от времето децата медитират. 

През 2017 тя публикува в социалните мрежи своя въображаем разговор с Дядо Коледа. 

Принцесата твърди, че от пръв поглед е "познала" Верет. Шаманът й отговорил, че се познават отдавна, от минал живот: "Помня ни от Древен Египет. Ти беше кралица, а аз фараон." 

Шаманът е прави и други интересни твърдения, като е споменавал за своя извънземен произход. Своите свръхестествени способности Верет свързва със своята прабаба, която е била знахарка от Гана. Първите си връзки с духовете почувствал още като бебе, благодарение на майка си. Той е издал и книга, от която става ясно, че лекува рак и гони подземни духове от гениталиите на хората. 

Принцеса Марта-Луиз сключва първия си брак през 2002 година с писателя и художник Ари Бен, двамата имат три дъщери. През 2016 се разделят, а година по-късно официално се развеждат. Две години по-късно Бен се самоубива. Верет е бил женен за момиче от Чехия, 9 години по-младо от него. Четири години по-късно се скават и шаманът пише донос срещу нея, за да я депортират от САЩ.

Принцесата с баща си. Снимка: Getty images

Матра Луиз е четвърта в редицата на наследяване на трона. Тя е единствената дъщеря на краля на Норвегия Харалд V. 

Вижте още снимки на двамата в ГАЛЕРИЯ ТУК

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес