Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пригожин поддържа младостта си чрез девственици: Разследване на Insider

27 юли 2023, 18:50 часа • 8032 прочитания

Напускайки Санкт Петербург, руският олигарх Евгений Пригожин бе принуден да се раздели не само с луксозните си жилища, бизнес центрове и с огромната си медийна империя, но и с един друг специфичен момент от ежедневието си - момичетата на прага на пълнолетието, които му водели в подбран хотел, за да му продадат своята девственост. Готвача на Путин твърдо вярва, че това е еликсирът за вечна младост и бодър дух.

За този метод на борба с процесите на стареенето на Пригожин научи Insider като успя да разговаря с едно от момичетата, преминали през това, което открито разказва за преживяното.

„Той вярваше, че обменяйки телесни течности, удължава младостта си“

Още: Пригожин е в Санкт Петербург, срещна се с африкански представители (СНИМКА)

Впрочем предпочитанията на Пригожин са били добре известни сред секс-труженичките. Източник от тази обслужваща сфера разказва пред изданието следното:  

„Той поръчваше наведнъж много различни момичета, малко над 18-годишни. Правеше секс без презерватив: вярваше, че по този начин обменя енергия, течности и се зарежда от тях." Източникът добавя, че Пригожин се слави с немалко странности, в това число с пришитите си под препуциума малки "добавки", които били модна тенденция сред някои мъже, убедени, че това ги превръща в сексуални гиганти, а на жените доставя удоволствие. В действителост, по думите на източника, за жените то е неприятно и болезнено.

За момичетата Пригожин наемал стаи в хотел Solo Sokos Hotel Vasilievsky. Някои от тях оставали там по-дълго, докато други (включително девствениците) напускали хотела веднага след акта. Според разказа на момичето целият процес приличал по-скоро на конвейр:

„Беше през есента на 2019 г., бях на 18 години, живеех в Санкт Петербург. Бях в дълбока депресия и ми предстоеше да вляза в болница. По това време се запознах с едно момиче на моята възраст - бяха я изгонили от вкъщи, трябваха й пари. Тя ме попита дали искам да продам девствеността си за 40 000 рубли, а тя да получи комисионна. Казах си - нека го направим, макар че всъщност нямах нужда от парите. 

Още: Ново амплоа: Пригожин отвори компания за недвижими имоти в Беларус

Не знаех с кого ми предстои да го направя. Първо се срещнах със сутеньорката му в едно кафене на "Невски проспект", поговорихме си приятно. Тя беше на около 30 години, с дълга тъмна коса. Каза ми, че трябва да отида в клиниката да проверят дали съм девствена. Изпратиха ме в клиниката "Согаз" - точно от другата страна на "Невски проспект". На рецепцията трябваше да кажа паролата "женски спорт"."

Няколко дни по-късно момичето е отведено в хотел Solo Sokos Hotel Vasilievsky. Там имало резервирани стаи за момичета, както и хора, които ги пазели. Момичетата получавали по 5 000 рубли за сеанс. Именно от тях героинята на нашия разказ научила, че й предстои да се види с Пригожин.

"По онова време аз знаех доста добре кой е Пригожин – четях независими медии и разследвания за „главния готвач на Путин“. В пълен шок отидох в хотелската стая да го чакам. Той дойде и започна да чука на грешната врата, помисли, че не му отварям и се ядоса. После разбра, че е сбъркал", разказва тя.

"Всичко беше много бързо, той има много малък член, под кожата му имаше малки топчета. Когато си тръгна, ми каза: „Бъди по-мила“. Защото аз имах такова потресено изражение. Защото дори за моя луд характер да продам девствеността си на Пригожин беше прекалено. Аз нямах нужда от парите и като цяло се чувствах ужасно депресирана. Спомням си, че в онзи ден си мислех как не трябва да закъснявам за срещата с лекаря в психиатричната болница", продължава тя.

Още: Някои любопитни факти за девствеността

По думите й Пригожин наричал девствените момичета "шампоан" - по аналогия с шампоаните в хотела, които отваряш, ползваш и после изхвърляш.

Парите той й оставил на купчина на един стол - 100 000, от които 40 000 били за нея, а останалите 60 000 трябвало да даде на сводника."

Още: Кой е отнемал девствеността на девойките през вековете?

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес