Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Почиташ Навални, милицията веднага реагира: Нищо ново в Русия (СНИМКИ и ВИДЕО)

16 февруари 2024, 17:08 часа • 5785 прочитания

Руската милиция реагира светкавично, след като на различни места в Руската федерация се появиха хора, изказващи почит към починалия Алексей Навални – дълги години най-гласовитата опозиция на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

ОЩЕ: Алексей Навални е починал в затвора (ВИДЕО, СНИМКИ)

Кой е следващият?

Едно от най-силните послания заради Навални беше на млада жена, появила се на площад "Ленин" в Новосибирск с плакат "Кой е следващият?":

Милиционери вече отцепиха и Паметника на жертвите на репресии в Новосибирск – преди това да се случи, там бяха поднесени цвета заради смъртта на Навални:

"Педа*и мръсни" – такъв надпис се появи заедно с цветя, поставени на поредния Паметник на жертвите на политически репресии, този път в Санкт Петербург:

В Мурманск арестуваха мъж с плакат с надпис "Убит е Алексей Навални. Кръвта му е по твоите ръце, Вова" (препратка към Владимир Путин):

В Казан милиционерите директно спират хората да изкажат почит към Навални с полагане на цветя:

В Москва милиционери се появиха да следят кой полага цветя в памет на Навални, в Уляновск директно силите за сигурност почнаха да снимат хората, полагащи цветя заради руския опозиционер, а в Томск милицията зае позиции пред т.нар. Камък на скръбта:

Още: Абсурд: Линейката, дошла да помага на Навални, е карала с 318 км/ч?

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес