Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мирогледът на руската милиция: Изнудват те за пари, запиши се в армията

17 октомври 2024, 06:47 часа • 938 прочитания

22-годишен жител на Брянск е потърсил помощ от местната милиция за случай на изнудване, но е получил съвет да се запише в руската армия. Абсурдната история разказва руският информационен опозиционен телеграм канал ASTRA.

Мъж, представен с името Ехим А., потърсил руската милиция, защото е бил изнудван заради интимни снимки. Той разказал, че се запознал с момиче в Телеграм и ѝ пратил впоследствие снимки, които не са за очите на всеки. Когато това се случило, представящото се с името "Ариша" момиче веднага го заплашила, че ще прати снимките на всички негови роднини и приятели, като му изпратила и адреси за кореспонденция с тях за доказателство, че може да го направи. Това нямало да се случи, ако Ехим ѝ даде пари - той дал 21 000 рубли.

Като помощ от страна на милицията, Ехим получил предложение да отиде да се запише в руската армия и да се бие в Украйна. Той отказал: Руските войници са просто разходен материал: Неочаквано откровение от z-пропагандата

ASTRA уточнява, че има и други сигнали как задържани заради сигнали и разследвания в Русия получават "предложения" да сключат договор с руската армия.

Още: Младите украинци да тръгват на война: Съвети от САЩ предизвикаха язвителни отговори (ОБЗОР - ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес