Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво се случи с любовчията украински военен началник след скандала: Изненадваща развръзка

01 април 2024, 16:23 часа • 3628 прочитания

Олександър Ярмошевич, началникът на една от службите за военна регистрация в Ровненска област в Украйна, за когото се появи компрометиращо видео с целувки с подчинени в работния му кабинет, е подал рапорт да бъде преместен в бойна част на фронта. Това става ясно от съобщение в профила във Фейсбук на Оперативно командване "Запад" на украинските отбранителни сили.

От военното командване подчертават, че нямат претенции относно изпълнението на поставените задачи от офицера в рамките на служебните му задължения. Обръщат внимание единствено, че не е редно "личните проблеми да се решават по време на работа".

"Вземайки предвид обществения отзвук от публикуването на материалите, посоченият офицер по собствена инициатива написа доклад за преместването му за по-нататъшно изпълнение на служебните му задължения в една от бойните части", се отбелязва в съобщението.

Припомняме, че преди дни се появи видео, заснето със скрита камера в кабинета на Ярмошевич, в което се виждат пикантни моменти от работния му график, а началниците му предприеха вътрешно разследване. Още: Любовчия: Украински военен началник на калъп с две колежки (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес