Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антония Петрова: Борис Немцов имаше невероятно чувство за хумор

04 март 2015, 08:53 часа • 15634 прочитания

Запознах се с Борис Немцов през 2006 година, на една почивка в Египет. Това сподели Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова Бередин пред Нова телевизия.

Петрова сподели, че приятелството с Немцов се е развило заради любовта му към сърфа. Той беше много земен – говореше с всички, беше открит, с невероятно чувство за хумор, каза Мис България 2009. И никога не се е движеше с охрана, казва Петрова. По думите на Петрова Немцов сам е споделял, че ако не беше политик, е щял да се занимава с наука.

Може ли да се каже, че версията за битов скандал е правоподобна? Според Петрова най-много фокус има върху т.нар. „американска следа” и „украинска следа”. Не мисля, че сега официалната власт в Русия имаше интерес да се случи такова нещо, каза българският модел. Поне от осем години Немцов не е същинският лидер на руската опозиция, просто името му грееше толкова ярко, че хората го свързваха непрекъснато с противопоставянето срещу Владимир Путин.

Там, където убиха Борис, т.нар. Каменен мост, има поне 20 охранителни камери. За мен е крайно странно, че няма никакви данни те да са заснели нещо и че се говори за профилактика, категорична е Петрова.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес