Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Успехите на българските марки" представя гледните точки на големи експерти

16 януари 2014, 11:37 часа • 23055 прочитания

Следващото събитие от поредица семинари и работни срещи ще се проведе на 18.02.2014 г (вторник) в зала „Европа” на „Новотел София”. Темата „Успешни стратегии за въвеждане на българска марка на пазара” ще бъде представена от водещи маркетинг експерти и предприемачи от различни сектори на бизнеса в България. Поредицата се утвърждава като достоверен източник на практически знания и опит за маркетинг специалистите в България, защото представя реални примери, свързани с успешните стратегии за въвеждане на български марки на пазара.

В програмата на събитието се открояват имената на лекторите, които ще акцентират върху интересни казуси от своята бизнес практика: Мирослава Георгиева от „GfK Bulgaria”, Кирил Хаджидинев, от „Белла България”, Диана Попски от „Arbitrage Research and Consultancy”,  Любен Белов от „LAUNCHub” и Иван Илчев от „MAXEUROPE”.

„Успехите на българските марки” е единствената поредица, която е изцяло подчинена на темата за печелившите български брандове. „Маркетинг семинари на подобна тематика и формат, трудно може да намерите. Лекторите са професионалисти с  изключителен опит, натрупан  в големи български и международни фирми. Това са хора, които успешно прилагат международни стратегии на родна почва и залагат много на различното и иновативното при разработването им. Първото събитие надхвърли очакванията ни като ниво на удовлетвореност от участниците, което ни дава основание да продължим поредицата и през тази година, с представяне на още по-силни примери от практиката на водещите маркетинг експерти в страната”, сподели Петя Стоянова, старши маркетинг консултант в консултантска фирма „Пауър Бранд”, организатор на събитието.

Фокус на семинара са теми, свързани с видовете проучвания и защо е добре да ги имаме, преди един бранд да бъде лансиран на пазара, разбирането на точките на контакт на продукта с потребителя и положителните преживявания на клиентите с марката.

Последният следобеден панел на семинара е посветен на start up  и предизвикателствата, пред които са изправени предприемачите на наша почва.

Специалистите, посетили първото събитие от поредицата оценяват високо качеството на практическите знания, придобити по време на обученията и споделят положителните си впечатления, свързани с това, че за първи път лектори на подобен семинар показват стъпките, които са извървели по пътя на изграждането на успешни български марки.

Специализираната поредица „Успехите на българските марки” е насочена към маркетинг и бранд мениджъри, експерти в изграждането и развитието на търговски марки, мениджъри на малки, средни и големи компании, които вярват в силата на марката за успеха на своя бизнес, предприемачи, на които им предстои изграждане на нова марка, бизнес консултанти и пи ар експерти.

Първите 10 регистрирани участника в семинара ще получат  безплатен екземпляр от книгата „Когато маркетингът е минно поле” на издателство  „Локус Пъблишинг”, партньор на проекта.

Ранната регистрация за семинара е отворена и всички, които имат интерес към събитието може да заявят своето участие с отстъпка на www.powerbrand.bg/seminars

Поредицата „Успехите на българските марки” се реализира със съдействието на VIVACOM.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес