Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

SoftUni се превърна в една от най-награждаваните компании през 2022 г

28 юли 2022, 16:42 часа • 4186 прочитания

В средата на 2022 г. най-голямата IT образователна институция в България - SoftUni, се превърна в една от най-награждаваните компании с впечатляващите 11 отличия в различни категории.

Още от създаването си преди малко повече от 8 години, SoftUni се стреми да предоставя достъпно, качествено и практически насочено образование в сферата на софтуерното инженерство, дигиталния маркетинг и дизайна. Затова подобно признание е истински извор на вдъхновение за компанията да се стреми и занапред да бъде основен двигател на дигиталната революция в България и мост между образованието и бизнеса.

Наградите, които спечели SoftUni досега през 2022 г

Основите категории, в които SoftUni е получила отличия през настоящата година, са в сферата на IT образованието, иновативните услуги и бизнес развитието. Престижни признания получава и един от основните вдъхновители на компанията - Иван Ненков, CEO почти от самото създаване на инициативата.

●       Първите признания за SoftUni са факт още през април, когато компанията става финалист в две от категориите на Forbes Business Awards - Услуги”, където печели 2-ро място, и “Иновативна компания” - 3-то място.

●       Месец по-късно идва и  “Златно сърце” - Първа награда за категорията “Двигател на дигиталната революция и ИТ сектора”.

●       През юни, при наградите “Company of the year” заслужената Първа награда е за категорията “Технологичен лидер в Образованието”. През същия месец SoftUni печели първо място в категория “Образование” и трето място в категория “Иновативна марка” при наградите “Любима марка”.

●       SoftUni е и в златната среда, на 51а позиция, в престижната класация на Careershow за 100-те най-добри работодатели

●       Месец юли донесе цели 4 отличия на SoftUni от наградите “b2b Media Awards” - Успешно развитие на бизнес организация, 1-во място; Изпълнителен директор на годината - Иван Ненков, 1-во място; Иновативна компания на годината, 2-ро място; Иновативна услуга - "SoftUni Светлина", 3-то място.

Какво споделя Иван Ненков, CEO на компанията, по повод спечелените награди?

Ето какво коментира Иван Ненков, CEO на SoftUni, във връзка със спечелените от компанията отличия: 

“Доброто ни представяне като организация не остава незабелязано и тази година се превърнахме в една от най-награждаваните компании, като през последните месеци спечелихме цели 11 награди за различни постижения. Това е едно голямо признание за усилията и прогреса, който постигнахме през годините, превръщайки SoftUni  в двигател за развитието на технологичната и дигитална екосистема в България. Оттук нататък продължаваме да следваме същата посока на развитие, а именно да градим SoftUni като най-голямата и успешна образователна институция в България, която има все по-силно положително въздействие върху средата ни.”

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес