Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да намерим евтини лекарства и най-близките денонощни аптеки?

26 януари 2022, 16:46 часа • 13919 прочитания

Намирането на денонощни аптеки или работещи лаборатории, които имат готовност да предоставят търсените лекарства и изследвания, се оказва по-трудна задача отколкото изглежда. Особено в динамичните времена, в които живеем. Всеки е изпадал в неприятната ситуация да търси необходимите лекарства или консумативи или да се лута в търсене на денонощни аптеки, което в крайна сметка коства време, пари и нерви. А когато става дума за здраве, бързата реакция е от особено значение.

Българските потребители вече могат да заобиколят целия този процес благодарение на безплатно приложение, което обединява всички аптеки в България във вашия мобилен телефон. Приложението Help2Go предоставя редица иновативни и полезни услуги на потребителите, а именно:

  • информация за наличности за лекарства, добавки и козметични продукти в аптеките в страната;
  • онлайн заявка за търсен продукт;
  • онлайн сравняване на цени между отделните аптеки;
  • информация за точния състав на всеки продукт;
  • възможност за онлайн поръчка и заплащане;
  • доставка на лекарства по домовете;
  • откриване на най-близката лаборатория;
  • най-близките денонощни аптеки;

Как да търсим изгодни лекарства и денонощни аптеки

Приложение Help2Go може да бъде изтеглено от App Store за потребителите на iOS, като и за операционната система Android. Апликацията е безплатна и изисква единствено регистрация. Чрез Help2Go потребителите лесно могат да откриват най-близките дрогерии, обекти за търговия с фармацевтични продукти, включително всички денонощни аптеки, или лаборатории. Това обаче е само началото.

Благодарение на функцията на Help2Go за заявка на дадено лекарство или козметичен продукт, потребителите могат да спестят време от обикаляне по аптеки, чакане на опашки или търсене на денонощни аптеки, тъй като получават точна информация за зареждане и време за доставка.

Приложението Help2Go дава възможност за заплащане онлайн или на място след приемане на заявената поръчка от аптеката. Функцията за онлайн разплащане е особено удобна когато искате да поръчате и платите лекарствени продукти за ваши близки от разстояние. По този начин можете да осигурявате необходимите лекарства на възрастни хора, деца или други близки, които нямат възможност сами да ги набавят.

Възможността за сравнявате на цените на различните аптеки осигурява информация, къде даден продукт може да бъде закупен изгодно, като по този начин потребителите пестят пари. Така освен откриването на най-близките денонощни аптеки, потребителите могат да изберат тази, която предлага най-изгодните цени.

 

Чакането на опашка в аптеката остава в историята благодарение на безплатното иновативно приложение Help2Go;          Снимка: iStock

Освен всичко друго, приложението Help2Go предоставя информация за точния състав на лекарствените продукти, козметика и добавки. Така потребителите могат бързо и лесно да се информират дали продуктът отговаря на това, което търсят.

Доставка на лекарства, козметика и добавки по домовете

Безплатното приложение Help2Go изпъква с иновативната възможност за доставка на лекарствени продукти по домовете. Това е особено полезно, когато става дума за хора, които нямат достъп до обекти, търгуващи с фармацевтични продукти или денонощни аптеки, защото живеят в отдалечени населени места или са трудно подвижни. Освен това услугата става незаменима за тези, поставени в условията на карантина, които няма как да отидат сами до аптеката.

Доставката по домовете в комбинация с възможността за онлайн заявка и разплащане превръща приложението Help2Go в помощник, който изцяло променя и улеснява процеса по набавянето на необходимите лекарства и консумативи. Доставката е възможна в радиус от над 10 километра от най-близката аптека.

Приложението има и включена функция, която да подсеща потребителите кога дадено лекарство трябва да бъде прието – опция, която би намерила идеално приложение, когато говорим за възрастни хора или деца.

Дигитален помощник на бизнеса

Безплатната апликация Help2Go не само позволява намирането на евтини лекарства и денонощни аптеки, но може да окаже иновативна подкрепа на този вид бизнес. Приложението представлява възможност за аптеките да достигнат до голяма база потребители онлайн. Това означава, че фармацевтичният бизнес получава нов канал за приходи, който може да се окаже особено полезен във времена на стагнация. Благодарение на изкуствения интелект, вграден в платформата Help2Go, потребителите могат лесно да намират търсения продукт или най-близките денонощни аптеки.

Епохата, в която живеем отдавна изисква онлайн присъствие, ако даден бизнес търси максимална ефективност за операциите си. А какво по-хубаво, когато всички печелят от иновативни и удобни услуги – потребителите спестяват време и пари, а аптеките улесняват процеса по реализиране на продуктите си. Иновацията вече е налична тук и сега.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес