Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бюрото за $1 000 000

12 декември 2014, 18:01 часа • 21025 прочитания

Възможно ли е да направим света едно по-добро място от работното си място?

Chivas Regal смята, че може. И за да подкрепи твърдението си, представя Бюрото за 1 милион долара като част от глобалната инициатива The Venture WIN THE RIGHT WAY. В нея, предприемачи от 14 държави имат възможност да се състезават за 1 милион долара за реализацията на бизнес идея, която има потенциала да реши наболял социален проблем.

Независимо дали компанията ви е start-up или вече развит бизнес, единственото условие за участие е моделът и идеята да бъдат социално полезни.

България също ще излъчи свой победител в конкурса – и нищо не пречи това да си точно ти.

В партньорство с архитектурно студио Funkt и co-working центъра betahaus, Chivas Regal създаде Бюрото за 1 милион долара,  за да помогне на българските участници да развият проекта си по възможно най-добрият начин.

До 9-ти януари, всеки, регистрирал се на www.chivasdesk.bg ще може да запази час на Бюрото, където заедно с екипа си и други участници да работят заедно по представянето на проекта си пред локалното жури.

9-ти януари е и крайният срок за регистриране на проекти на глобалния сайт на инициативата – www.theventure.com.   

Бюрото за 1 милион долара ще бъде отворено за ползване от всички, и наистина, ама наистина вярваме, че може да бъде поле за изява и повод за вдъхновение за всички онези, които имат идея как да променят света – но им липсва място, откъдето да го направят. Защото освен да работим за себе си, трябва да работим и за другите. А сега има и как да го направим заедно.

Освен, че ще може да използва co-working пространството свободно и безплатно, всеки, регистрирал се на www.chivasdesk.bg и участващ с проект на www.theventure.com ще има възможност да се срещне със специално подбрани ментори в различни сфери на социалното предприемачество, от които допълнително би могъл да почерпи опит и идеи.

Регистрирайте се за възможност да представите проекта си в Силициевата долина за наградния фонд на The Venture, възлизащ на $1 000 000 в компанията на предприемачи от 14 страни.

За повече информация около проекта, новини, събития, участници и ментори, следете фесйбук-страниците на Chivas Regal и betahaus, както и www.chivasdesk.bg.

Очакваме ви на Бюрото за 1 милион долара на Chivas Regal.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес