Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията му издава какъв съпруг ще бъде

31 януари 2017, 13:30 часа

Всяка от нас иска да срещне правилния мъж, за когото да се омъжи и да има щастливо и стабилно семейство. Всъщност може да научите какъв ще бъде партньорът ви в брака от неговия зодиакален знак.

Овен

Овенът ще бъде интересен съпруг. Овните са известни с това, че са упорити на моменти, но това също така важи и за тяхната отдаденост - ако обичат, ще обичат вечно. Никога няма да им омръзнете, нито пък ще спрат да ви се възхищават и винаги ще искат да имат нови преживявания с вас. Те са практични, което ги прави прекрасни партньори.

Телец

Телецът е съпруг, когото избирате заради статуса. Те обичат материалното и ще направят всичко, за да ви осигурят живот в добър дом и да ви водят на хубави почивки. Телецът е силно сексуален и със сигурност ще имате прекрасна физическа връзка. Разбира се, те често са много мили и добри хора.

Близнаци

Близнаците като цяло не остават безразлични към нищо в живота, а това се отнася и за техните партньори. Може да попаднете в беда, ако вашият близнак започне да се пита за нещата или по-лошо - да му става скучно. Трябва да свикнете с приказливостта на близнаците и как могат да флиртуват с хора, които дори не познават. Това е просто тяхната природа. Животът с представител на тази зодия ще бъде пътуване, но нещата никога няма да бъдат скучни.

Рак

Ракът ще бъде любящ и стабилен съпруг. Той ще бъде фокусиран върху това да ви кара да се чувствате комфортно, да бъдете щастлива и да усещате неговата любов. Раците са известни със своята емоционалност, а също така с уменията им да създават здрав и стабилен дом. Аргументите между вас ще отшумяват бързо и те наистина ще бъдат вашият най-добър приятел и любовник.

Цялата статия вижте ТУК!

 

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес