Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще подновят връзката си с бившия до края на тази година

18 ноември 2021, 15:06 часа

Срещата със стара любов и връщането към миналото е знак от Вселената. Голяма част от двойките са склонни да дадат втори шанс на бившия си партньор дори и след години. Но не на всеки се предоставя тази възможност. 

Според астролозите има няколко зодии, които до края на годината ще имат шанс да подновят връзката с бившия си. Ето кои са те. 

Овен

Изглежда, че далечното миналото никога не напуска Овните.

Бившата им любов ще се завърне неочаквано в живота им. Дори и една дума ще се окаже напълно достатъчна за възобновяване на връзката. Възможно е двама партньори да се помирят, забравяйки напълно за проблемите в миналото. 

Близнаци

Близнаците също ще изпитат пълната сила на кармата си. Наближава моментът, когато за тях няма да е възможно да избегнат среща с миналото.

Представителите на този знак ще имат шанс да преосмислят значението на старите си връзки.

Съдбата ще ги срещне с човек, който е имал голямо значение за тях в миналото. Но дори и след дългата раздяла, чувствата им ще се окажат все така силни.

Рак

Раците се нуждаят от решителен и волеви човек, който ще поеме всичките им емоционални проблеми на плещите си. А с тази задача ще се справи най-добре човек от миналото им.

Въпреки че първоначално Раците ще се противопоставят по всевъзможен начин на срещата си с него, тя ще се окаже неизбежна. 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес