Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са страшно са различни, но въпреки това се привличат

02 юни 2022, 22:00 часа

Въпреки че има някои знаци, които всеки смята за несъвместими, понякога за тях се оказва много валидно клишето, че “противоположностите се привличат”. И в действителност има някои зодиакални двойки, чиито различия поддържат стабилността в техните взаимоотношения. Любовта не е лесно да се разгадае и е строго индивидуално усещане, но все пак нека видим кои са тези двойки зодии:

Рак и Дева

Раците са много емоционални и романтични, те постоянно имат нужда от вниманието и грижите на близките си. Те обаче са и доста ревниви и подсъзнателно имат нуждата да проверяват своя партньор. Това може да задуши Девите, а те никога не крият своите чувства - ще изкажат мнението си по малко по-груб начин, който не би допаднал на Рака. Това може да породи известно неразбирателство между двата знака, но все пак любовта помежду им не е невъзможна.

Какво е любовта за различните зодии?

Везни и Скорпион

Скорпионите не са особено търпеливи спрямо любовните си партньори. Везните са доста колебливи и нерешителни, а това не само че може да вбеси един типичен Скорпион, но и да го доведе до лудост. Но все пак, това са моментни ситуации, които истинската любов може да превъзмогне и всеки да направи компромис за благото на връзката. Представителите на тези два зодиакални знака могат да намерят и много общи черти, които да заздравят и опазят тяхната хармонична връзка. 

Телец и Водолей

Телците никога не са сигурни за искрените чувства на половинката си, което винаги поражда сериозна ревност и обсесия. Водолеите пък никак не обичат да изразяват и показват чувствата си, което се оказва сериозно предизвикателство за Телците. Вероятно се досещате какви може да са последиците от подобни взаимоотношения, но все пак има надежда в щастливия край на подобна любовна връзка между Телец и Водолей. Както вече споменахме, в любовта няма граници, нито обяснения - всичко е възможно!

Това са най-срамежливите зодии в любовта

Риби и Лъв

Рибите са по-интровертни личности, които обичат да идеализират всичко около себе си. Не се оказва лесно обаче тяхното привикване към съвместния живот с друг. Те могат да се окажат и много наивни и във връзката да понижат самочувствието си и да се оставят в ръцете на другия. Това е отлична възможност за Лъва да блесне и да покаже доминантната си страна. И колкото и леки спорове да се появят в техните отношения, тези два знака имат и сериозни прилики, които могат да запазят връзката им, разбира се, със съдействието на истинските чувства.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес