Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които не могат да се дишат

02 април 2022, 18:20 часа

Зодиакалният знак бележи различните характеристики на личността на човека. Някои от зодиите живеят в хармония, но други са почти противоположни във възприятието и разбирането си за света и взаимоотношенията. Подобни различия неизбежно водят до недоразумения и сериозен тип конфликти. Нека разберем кои зодии се мразят едни други!

Стрелецът и Лъвът

Тези два героя са много упорити и мощни. При сблъсъка помежду им тътенът е оглушителен. Стрелецът няма как да толерира Лъва, тъй като имат помежду си големи различия във възгледи, идеи, приоритети и изисквания за живота. Лъвът е свикнал да бъде лидер, без значение дали се отнася до  връзки, работа или прост тип комуникация. Той не само трябва да бъде първи в спора, но трябва да има и последната дума.

Стрелецът е много свободолюбив дух и ако някой се опита да го доминира или контролира, той моментално ще стане войнствен. Стрелецът не избира да ласкае егото на Лъв, за да постигне някакво споразумение. Този знак е самодостатъчен и не се нуждае от някой, доминиращ над него, дали ще става въпрос за приятел или партньор. След като се свържат, тези зодиакални врагове завинаги ще бъдат във война, защото никой от тях не е готов да се откаже.

Ракът и Скорпионът

Известно е, че Раците са тихи, топли и мирни същества със силна привързаност към семейството. Те са винаги в емоционален баланс, но също така са рационални и разумни. Скорпионите се носят на вълни от емоции и страст. За тях принципите на Рака са напълно неразбираеми, така че когато се срещнат, моментално възниква недоразумение и Скорпионът се опитва да покаже на опонента си грешките си.

Скорпионът, от друга страна, изгаря в дебата и иска да нарани опонента си, но Ракът спокойно намира отговора на атаката, с апатия, отхвърляне и хладнокръвие, които ядосват неговия различен опонент. Браковете между тези два знака рядко са успешни, защото тези знаци са мразени.

Овенът и Рибите

Друга двойка, която не може да намери общ език, са Овен и Риби. Упоритите Овен не разбират онези, чийто живот е емоционално ориентиран и протича бавно и гладко. За активна природа като Овен това бавно и мудно присъствие е смъртоносно. Той обича да бъде в центъра на компанията, безкомпромисен, докато напротив, Риби - иска да бъде сам в своето уединено пространство, да се отпусне от емоциите на работния ден и да бъде готов да направи компромис, ако е необходимо. Няма какво да свързва тези знаци. При среща Овенът може да се опита да накара Рибите да я харесат, но тя не обича промяната и ще протестира. Оттук и несъвместимостта на зодиака.

Девата и Водолеят

Двата знака са твърде различни, за да съществуват едновременно и няма трета страна, която да балансира ситуацията. Намирането на компромис за разрешаване на конфликта е страхотно качество за Дева, но не намирането на правилния отговор във Водолей. Неразбирателствата между тях са често срещани.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес