Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаци на съдбата: Какво означават цифрите на къщата ви?

03 ноември 2023, 21:35 часа

Психолозите смятат, че числата около нас влияят на нашата съдба и дори могат да променят житейския ни път: да ни тласнат към развод или брак, да повлияят на работата и благосъстоянието ни. И това е особено вярно за адреса на човек, защото именно под тези номера минава по-голямата част от живота ни.

За да определите основното число, което влияе на живота ви, трябва да съберете всички числа в номера на къщата си. В крайна сметка ще получим едно число - то ще характеризира мястото ви на пребиваване и ще повлияе на вас и вашето семейство.

1

Знайте, че вашият дом е място, където всеки се стреми към максимална независимост. Всички негови жители са лидери. И за лидерите е трудно да се разбират под един покрив.

Под това число животът е по-лесен за самотни бизнесмени, спортисти и военни - активни, ярки хора с амбиции. Ако искате да създадете уютно семейно гнездо, номерът на къщата може да ви „пречи“.

2

Къща с това число е най-подходяща за младоженци и влюбени съпрузи на всяка възраст. Това е числото на страстта, пълнотата на света. Символизира сигурност и хармония. Къща с този номер е добра за семейства, които се надяват да имат голям брой деца.

Нумерология на богатството: Как и къде да харчите, за да привлечете финансов късмет

3

В нумерологията това число означава радост, оптимизъм, живот. В такава къща е лесно да се занимавате с творчество, дори с наука. Това число е за тези, които обичат живота, гребват го с лъжица, обичат новите преживявания и обичат да събират шумни компании. Поверителността тук е невъзможна.

4

Светът на къщата с числото четири е свят на педантичност, решителност и ред. Няма да има място за моментни пориви и мимолетни хобита. Всичко тук е фундаментално и завинаги. Ако предпочитате по-лесното съществуване, този номер не е за вас.

5

Числото пет представлява енергията на живота, преливаща. То провокира собствениците на жилища да се забавляват необуздано, да организират безкрайни партита, да посещават нощни клубове и ресторанти и като цяло да имат леко, цинично отношение към живота.

6

Тази къща е място на сила и материално богатство. Ако не искате да изпитвате финансови затруднения, спокойно изберете къща с точно този номер.

Какво е нумерологията и как датата ни на раждане ни дава информация за нас и живота ни?

7

Нумеролозите свързват числото седем с философията и познанието за света. Това е къща на отшелник. Добре е да четете, да пишете книги, да мислите за света и неговата безполезност (или необходимост).

8

Числото осем се свързва с власт, сила, влияние и пари. За жителите на къща с основно число „осем“ парите и властта често се превръщат в цел на живота. Къщата е идеална като място за бизнес преговори, бизнес център или фирмен офис.

9

Всеки, който има нужда от подкрепа, ще предпочете къща с такъв номер. И те ще го намерят тук, защото тази къща ще даде на своите собственици оптимизъм и неизчерпаем поток от енергия.

Обитателите на такъв дом са мъдри и състрадателни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес