Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаци на китайския зодиак, които ще имат ярки събития през април

02 април 2022, 08:10 часа

Китайски астролози направиха прогноза за април 2022 г. Те са идентифицирали четири знака, които ще имат незабравими приключения и ярки събития през следващия месец.

1.       Тигър

Много наситен със събития период за Тигрите. Очакват ги много ярки събития, нови познанства и дори приключения. Но трябва да сте подготвени за известна съпротива, тъй като има възможност за зависимост от нещо или някого.

По това време тигрите ще се нуждаят от способността да държат всичко под строг контрол. Не позволявайте на нещата да вървят от само себе си. Астролозите съветват внимателно да претегляте всякакви инвестиционни решения и да не слушате ничии съвети.

Възможни са конфликти у дома или на работа, така че трябва да сте по-толерантни към другите и да пазите емоциите за себе си.

2.       Змия

Април обещава да бъде един от най-важните периоди в годината за Змията. Не само домакинът на годината покровителства Змията, но и Априлският дракон ще подкрепя и лобира нейните интереси по всякакъв възможен начин.

Определено трябва да се възползвате от това и да не пропускате нови възможности. Всичко трябва да върви добре както у дома, така и на работното място. Експертите съветват смело да промените нещо в живота си, да поемете инициатива, да започнете нещо ново. Ако не седите със скръстени ръце, можете да влезете в цикъла на ярки събития, които ще ви заредят с енергия за дълго време.

Единственото предупреждение за Змията е, че сега е по-добре да се отложи решаването на въпроси, свързани с покупко-продажба на недвижими имоти.

3.       Кон

Април обещава да бъде много наситен със събития за Коня. Приятните и ярки събития в повечето случаи ще бъдат свързани с напредък в кариерата или нови бизнес възможности.

Това е и много добро време за нови запознанства, за дейности извън дома, социални дейности. Но в личния живот може да се „разклати“ малко.

Освен това, през април Конете ще имат неустоимо желание да направят нещо ново и необичайно. Може да се закачи някаква страст, изкушение, което ще ви лиши от спокойствие.

4.       Маймуна

Април е един от най-добрите периоди в годината за този знак. Той ще бъде доста проспериращ и да седи безучастно ще бъде голяма грешка.

Астролозите съветват Маймуните да бъдат по-смели и непременно да се възползват от предлаганите възможности. Това е чудесно време да реализирате плановете си и да приложите стари идеи. Много от тях имат шанс да се развиват и да доведат до просперитет в бъдеще.

Тандем с представители на знака Плъх може да стане много плодотворен. За съвет към маймуните е най-добре да отидете при този конкретен знак от хороскопа.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес