Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо съвременните връзки приключват бързо?

15 март 2017, 08:15 часа

В неспирната прогресивна промяна на света, любовта не остава по-назад. Връзките между хората се променят до такава степен, че днес често се чудим какво е любов. Решихме да ви представим няколко факта, които успяват да обяснят голямата промяна. Защо любовта е толкова крехка? Защо толкова често я оставяме да си отиде?

Не сме готови

Не сме готови на компромиси и жертви. Не сме готови да освободим част от личното си пространство за половинката си. Не искаме да чакаме, всичко трябва да се случва изведнъж. Не сме готови да се отдадем на чувствата си и да допуснем някой толкова близо до себе си.

Бъркаме любовта с други чувства

Когато сме наранени, търсим някой до себе си. Не някой, който може да ни помогне, а просто някой. В натовареното си ежедневие търсим някой, който да ни развесели. Който да превърне живота ни в приключение. Отдаваме се на забавни емоции и чувства, а когато всичко това ни омръзне просто се отказваме и търсим заместител.

Твърде заети сме

В опита си да натрупаме материално богатство и сигурност, оставяме чувствата на заден план. А когато един ден решим, че имаме нужда от някого, забелязваме, че просто сме го затрупали някъде из заетостта си.

Кои са другите причини - четете ТУК!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес