Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Забрави за проблемите с насекомите на вилата и у дома

31 май 2017, 14:11 часа

Лятото е сезонът, който всички очакваме с нетърпение. Времето е хубаво и топло, хората са по-усмихнати, денят е по-дълъг. Но за съжаление има и един минус. Това са досадните насекоми, които се появяват навсякъде щом се затопли. Неприятните термити вкъщи, от които не можеш да се отървеш и дребните вредители, които виждаш по време на своята ваканция. Всички обичаме природата, но за никого не е приятно да бъде обграден от насекоми, а освен това малките животинки могат да предизвикат алергични реакции. Нямаш идея откъде се появяват, а е толкова трудно да се отървеш от тях. Забрави за отровните спрейове, лентички и други химикали! Освен,че не винаги са ефикасни, те са вредни за теб и цялото ти семейство. Предлагаме ти две решения на проблема.

1. Вредителите у дома

Безспорно решение на проблемите с вредителите е ултразвуково устройство за борба с вредители Пест Рипелър. Благодарение на силата на ултразвука отблъсква неприятните насекоми и гризачи. Прогонва успешно мишки, дребни вредители хлебарки, паяци, мравки, мухи, комари, калинки и други насекоми.

Унищожителят на вредители използва ултразвукови вълни, които нарушават естественото поведение на насекоми и дребни вредители, правейки средата, в която се намират, непоносима за тях. Така ги отблъсква, без нуждата от капани или химикали.

Ултразвуковият унищожител на насекоми и вредители е безопасен за деца, възрастни и дори и за домашните ти любимци.

Разбери повече за Ултразвуковия унищожител Пест Рипелър ТУК. 

2. Вредителите по време на почивка

Солар Бъзкил е соларно устройство против насекоми, което е лесно преносимо и е подходящо за употреба на открито. 

Ще те предпази от досадните насекоми по време на твоята ваканция. Солар Бъзкил работи без консумативи - неговата батерия се зарежда със слънчева енергия. Можеш да го вземеш навсякъде - на път, в планината, на къмпинг, на плажа, покрай язовира и реката у дома или на вилата.

Тайната на високотехнологично устройство се крие в синята светлина, която привлича инсектите и те умират на място. Забрави за проблемите с насекомите и разбери повече за Солар Бъзкил ТУК.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес